Ni råd for videreutvikling av Sandnesvågen
I sitt siste møte før sommeren behandlet kommunestyret i Alstahaug sluttrapporten for parallelloppdraget for Sandnesvågen.
I sitt siste møte før sommeren behandlet kommunestyret i Alstahaug sluttrapporten for parallelloppdraget for Sandnesvågen.
Siden september har to arkitektteam fra Tegnestuen Vandkunsten (DK) og Asplan Viak (NO) arbeidet med parallelloppdrag Sandnesvågen. Onsdag 10. januar presenterte de sine ferdige løsningsforslag på et åpent sluttmøte og gjennom en utstilling i Kulturbadet. Kommunen ønsker nå publikums tilbakemeldinger.
I september startet to arkitektteam fra Tegnestuen Vandkunsten (DK) og Asplan Viak (NO) arbeidet med parallelloppdrag Sandnesvågen. Tidligere denne uka ble deres foreløpige analyser og ideer presentert for både ungdom og voksne.
Alstahaug kommune inviterte tidligere i år til parallelloppdrag som skal danne grunnlag for utarbeiding av områderegulering for Sandnesvågen. Arbeidet startet i september, blant annet med et åpent oppstartsmøte i Sandnessjøen. Nå kommer de to arkitektteamene og Bylivsenteret tilbake for midtveisseminar og et nytt åpent møte.
Under det åpne oppstartsmøtet for parallelloppdrag Sandnesvågen holdt Inge Ove Tysnes et innledende kåseri med følge av egne og historiske bilder fra området.
Bildene gjengis her i et slideshow, med tillatelse av Inge Ove Tysnes. Bildene må ikke viderebrukes uten avtale med fotografen.
20.-21. september gikk arbeidet med parallelloppdraget for Sandnesvågen i gang, gjennom et todagers arbeidsseminar med blant befaring og åpent oppstartsmøte.
Alstahaug kommune har invitert til parallelloppdrag som skal danne grunnlag for utarbeiding av områderegulering for Sandnesvågen. Sandnesvågen ligger sentralt i Sandnessjøen og er en av innfallsportene til regionsenteret. Nå stiller vi det viktige spørsmålet: Hva skal Sandnesvågen være?